Caută o compunere în lista de compuneri.
Loading

Compunere camera mea - descriere

Câteva idei despre camera mea. Compunerea ar putea avea titlul Cum arată camera mea și descrie camera unei fete.

Posterul din camera mea cu
Hannah Montan
De pe peretele camerei îmi zâmbește larg o figură blondă cu ochi albaștri. E Hannah Montana, actrița și cântăreața mea preferată. Posterul lucios, căci despre el vorbesc, este mare cât jumătate din peretele camerei. Amplasat deasupra patului, este cel mai important element din universul camerei mele. Mă mândresc foarte tare cu acest poster cu atât mai mult cu cât are autograful original al vedetei de la Hollywood. În fiecare dimineață, atunci când mă trezesc, arunc o privire spre posterul meu și simt cum mă binedispune.

În apropierea Hannei, o bibliotecă de culoare roșie, agățată de perete geme sub greutate cărților. Sunt atât de multe cărți îngrămădite încât se simte nevoia unei noi biblioteci, dar mult mai încăpătoare. Fiind o cititoare înrăită, am strânsă o frumoasă colecție de cărți, de toate felurile, dar mai ales titluri din literatura română. De un colț al bibliotecii am prins o lampă care împrăștie o lumină palidă în toată camera. De pe raftul de sus al bibliotecii, două dintre păpușile de pluș ale copilărie mele îmi veghează neîncetat camera. Este vorba de un ursuleț maroniu cu papion și de o pisicuță albă cu fundiță roșie. Cele două animale drăguțe sunt singurele jucării pe care le-am păstrat din perioada în care eram la grădiniță.

Biroul la care îmi petrec câteva ore pe zi se află sub biblioteca cu cărți. Nici mare, dar nici mic, în ultima perioadă a devenit neîncăpător datorită calculatorului, care ocupă o mare parte din el. Din acest motiv încerc să-l țin cât mai ordonat și cât mai curat. Partea opusă a camerei este ocupată de un pat, iar lângă el străjuiește un dulap cu haine.

Cu toate că uneori aș dori să am o cameră ceva mai mare, sunt foarte multumită de camera mea. Îmi petrec o mare parte din timpul meu liber aici, astfel că am încercat să o amenajez în așa fel încât să mă simt foarte bine în ea.

26 de comentarii:

 1. au fost cateva care au avut cat de cat o introducere bunicica...insa unele lasa de dorit. Dak tot se baga lumea asta sa fie de ajutor,atunci sa vina cu idei ,nu cu cuvinte copiate ,pur si simplu de la comentatorii anteriori.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ai dreptate, dar unii chiar au idei si ne pot ajuta,!

   Ștergere
 2. Este bunicica, cu toate ca nu imi place Hannah, dar ai avut o idee foarte buna si apreciez asta


  P.S:Urasc idi**ii care comenteaza aiurea -_-

  RăspundețiȘtergere
 3. .S:Urasc idi**ii care comenteaza aiurea -_-

  RăspundețiȘtergere
 4. frumoasa compunere!chiar dak nu-mi place hannah montana compunerea mi-a placut si mai ales modul in care ai formulat toate frazele!bravo!eu am 11 ani si am crezut ca compunerile mele sunt frumoase ,dar am gasit altele si mai frumoase si printre acestea se afla si a ta !felicitari!meriti sa fi apreciata!

  RăspundețiȘtergere
 5. Cine e urmatorul Justin Bieber ??:))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si care e problema ? Fiecare cu idolul sau . Daca tie nu iti place nici Hannah si nici Justin taci ! Dute de asculta-l pe Guta si impusca-te!

   Ștergere
 6. adik dak o persoana se chinuieste caauta expresii si alt ceva voi ziceti ca se copiaza

  RăspundețiȘtergere
 7. Hannah Montana e demodata!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. da frumoasa1
  din pacate nus fata!!!!
  hannah montana...
  =))))))))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate nici limba romana nu prea o stii . --> "nus" ... doar ca sa stii se scrie "nu-s" care vine de la "nu sunt" .

   Ștergere
 9. Conteaza daca e Hannah Montana? Sau Justin Bieber? Sau 1D ? E frumoasa. Bravo !

  RăspundețiȘtergere
 10. nu im place hannah e demodata da

  RăspundețiȘtergere
 11. Cine Mai are poster cu Hannah:)))))

  RăspundețiȘtergere
 12. a fost frumoasa dar prea copilaroasa apreciez munka ta........ dar in fine am mai zis prea copilaroasa>>.>> :)

  RăspundețiȘtergere

Spune-ți părerea despre compunerea pe care ai citit-o. Ți-au plăcut compunerile? Spune-ne! Nu ți-au plăcut? Spune-ne de ce. Așteptăm toate impresiile voastre despre textele publicate pe Compuneri pentru școală.