Caută o compunere în lista de compuneri.
Loading

O compunere despre casa mea (apartament)

O scurtă descriere a unei apartament, utilă pentru o compunere cu titlul Casa mea. Vezi şi O compunere despre casa mea (casă).

Eu locuiesc într-un bloc cu 10 etaje din cartierul Berceni. În jurul blocului sunt mulţi copaci, la umbra cărora mă joc vara împreună cu prietenii din bloc. În apropierea blocului, la o stradă distanţă există şi un loc de joacă pentru copii unde există leagăne şi tobogane.

Apartamentul în care locuiesc are trei camere. Una este a părinţilor, alta a mea, iar cea de-a treia a surorii mele. Camera mea este cea mai frumoasă. Mi-am personalizat-o în aşa fel încât să mă simt bine în ea. În partea stângă a camerei am un pat foarte moale, cumpărat de la IKEA, iar în partea dreaptă am un birou la care îmi fac lecţiile. Pe birou am aşezat un laptop de la care intru pe internet. Chiar lângă birou am şi o bibliotecă maronie cu mai multe cărţi în ea.

Bucătăria este spaţioasă, în mijloc este amplasată o masă cu patru scaune. Aici luăm masa în familie în fiecare zi şi tot aici fiecare din cei patru membri ai familie povestim ce am făcut peste zi. În bucătărie mai există un frigider mare şi un dulap cu veselă. Dar cel mai interesant lucru din bucătăria este cuşca în care locuieşte papagalul meu, Ciufuleţ. Eu l-am botezat aşa pentru că are un moţ în vârful capului.

Chiar dacă nu este un apartament foarte mare, casa mea este caldă şi primitoare cu toţi cei care îi trec pragul.

29 de comentarii:

 1. adaugati altul in pnm:)) ca nu e bun

  RăspundețiȘtergere
 2. va place sa sriti ca nu-i bun .....incercati voi sa scriti una mai buna...

  RăspundețiȘtergere
 3. cica ii urata .da scrieti voi una mai buna sa vedem diferenta k prea va dati mari.:>

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu eu nu ma dau mare mie imi palce

   Ștergere
  2. Sunt deacord lucrarea, e destul de buna, daca cuiva nu-i place sa o faca singur, mie mi-a placut, nu am copiat totul ca nu e casa mea in descriere dar m-am inspirat, si consider ca e lucrare buna

   Ștergere
 4. macar el se straduie sa faca nu ca voi sa catati hotii!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ai dreptate..! BV si bv si celui care a scris compunerea!1!felicitari NR1

   Ștergere
 5. mie tot imi place daca ceva nu va place scrieti voi hitrelor daca puteti mai bine

  RăspundețiȘtergere
 6. e foarte buna incearca u sa scri una dc o copiezi de aici daca esti asa de bun? du-te si copiaz-o pe aia cu hana montana

  RăspundețiȘtergere
 7. avet dreptate cui nui place sas faca alta mai buna dar cine isi face ca nui nimenea in stare daca o cautat aicea dupa compuneri i punetiva mintea la contributie

  RăspundețiȘtergere
 8. este foartwe frumoasa

  RăspundețiȘtergere
 9. da e foarte buna, mai ales ca posibil e scrisa de un copil mai mic ce sa straduit mult, iar voua de nu va place atunci de ce copiati de aici a? vreti doar sa spuneti ca e urita, dar in sufletul vostru (posibil) exista o lumina ce stie adevarul, iar adevarul e ca va place foarte mult!

  RăspundețiȘtergere
 10. imi place foarte mult pentru ca este ajutatoare

  RăspundețiȘtergere
 11. compunerea nu este chiar superba,dar merge.

  RăspundețiȘtergere
 12. este suuuuuuuuuuuuuperrrrrrrr

  RăspundețiȘtergere
 13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere

Spune-ți părerea despre compunerea pe care ai citit-o. Ți-au plăcut compunerile? Spune-ne! Nu ți-au plăcut? Spune-ne de ce. Așteptăm toate impresiile voastre despre textele publicate pe Compuneri pentru școală.